GRANTEX po stope inovácií

Vedeli ste, že Slovensko sa v počte startupov nachádza v rámci EÚ na samom konci rebríčka? V GRANTEX advisory group sme sa rozhodli toto nenechať bez povšimnutia.

Markéta Mackuľaková

19. 8. 2022
Fotky web (28) (1)

Slovensko a inovácie

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že Slovensko patrí v rámci Európy k menej rozvinutým krajinám pokiaľ ide o inovatívne riešenia vo všetkých oblastiach. S tým je nevyhnutne spojené aj umiestnenie Slovenska v počte startupov na 1 miliardu HDP, kde sa nachádza na predposlednom mieste v rámci EÚ. V počte týchto mladých firiem, či podnikateľských zámerov, prinášajúcich nové riešenia, tovary alebo služby na 1 milión obyvateľov je Slovensko dokonca prvé od konca. My v GRANTEX Advisory Group si to veľmi dobre uvedomujeme a chceli by sme prispieť svojim dielom k zlepšeniu tejto nelichotivej štatistiky.

 

Naša spoločnosť je známa našimi dlhoročnými kvalitnými službami a skúsenosťami pokiaľ ide o grantové poradenstvo prevažne na národnej úrovni. Avšak aj my máme záujem sa neustále rozvíjať a preto sa v nasledujúcich mesiacoch budeme zúčastňovať rôznych podujatí zameranými na inovatívne riešenia, postupy a celkovo je našim cieľom stať sa súčasťou inovačnej komunity na Slovensku.
 

Čo nás čaká?

 

Začíname tento rok na Slovakia Tech v Košiciach 20.-21. septembra. Následne sa zúčastníme 23. septembra na otvorenom dni Európskeho inovačného a technologického inštitútu vo Viedni, ktorý je najväčšou inovačnou komunitou v Európe. Tieto skúsenosti a nové konexie s inšpiratívnymi ľuďmi a spoločnosťami sa budeme snažiť pretaviť do ešte vyššieho štandardu poskytovania našich služieb.

Žijeme v ťažkých časoch a súčasťou každého operačného programu, plánu obnovy či inej grantovej schémy je prinášať nové inovatívne riešenia, ktoré posúvajú štandardy neustále dopredu. Tešíme sa na stretnutia a určite Vás o dianí na týchto inšpiratívnych fórach budeme informovať.

Chcete byť aj naďalej v obraze? Sledujte nás.

Markéta Mackuľaková

V spoločnosti GRANTEX pôsobím na pozícii projektového manažéra so zámerom na prípravu dotačných žiadostí pre klientov so súkromného, tak aj verejného sektora. Svojich klientov následne sprevádzam realizáciou projektov, t. j. zaisťujem všetku administratívu spojenú s dotáciami a predovšetkým kladiem dôraz na to, aby projekt bol realizovaný v súlade s podmienkami čerpania finančnej podpory.

Súvisiace články

Po roku opäť na Slovakia Tech Forum – Expo

Piaty ročník medzinárodnej odbornej konferencie a inovačno-technologický veľtrh firiem v Košiciach....

MÁM ZÁJEM O DOTACE

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole




    Scroll to Top