GRANTEX na Slovakia Tech Forum – Expo

Zaujíma Vás, ako to vyzeralo na tohtoročnom Slovakia Tech Forum- Expo? V tom prípade si prečítajte tento článok.

Michal Candrák

26. 9. 2022
Fotky web (23) (1)

Od 20. do 21 septembra 2022 sa v Košiciach konala medzinárodná odborná konferencia a inovačno-technologický veľtrh firiem, ktorého cieľom je stretnutie slovenských a zahraničných odborníkov v oblasti inovácií, priemyslu a priemyselných technológií, energetiky, dopravy a logistiky, v oblasti životného prostredia a vzdelávania, ako aj prezentácie vedeckého a inovačného potenciálu slovenských technologických firiem. 2 dni, tri pódiá a vyše 100 spíkrov z rôznych kútov sveta, to všetko prinieslo Slovakia Tech. GRANTEX bol samozrejme pri tom.

 

Tento rok boli nosné témy technológie v oblasti dekarbonizácie výroby energií a mobility, zdravotníctva a vesmírneho výskumu. Využili sme túto príležitosť na rozhovory s viacerými odborníkmi z rôznych oblastí a zúčastnili sa mnohých inšpiratívnych prezentácií a diskusií.

 

  • Arash Aazami, holandský odborník na energie, nám porozprával, ako vidí výstavbu infraštruktúry v tejto oblasti v najbližších rokoch.
  • Matthew Griffin, svetoznámy futurista, odhalil budúcnosť, ktorá nás čaká vo viacerých oblastiach.
  • Lucien Engelen, inovačný stratég v oblasti zdravotníctva, predstavil svoju víziu transformácie zdravotníctva, aby sa stal systém opäť udržateľným.
A okrem nich sme mali možnosť vypočuť si podnetné informácie z oblasti využívania vodíka, smart batériových úložísk, inovácii v oblasti zdravotníctva, zelených riešení napríklad aj pri tvorbe televíznych programov. Okrem toho sa prezentovali najnovšie startupy na slovenskom trhu, študenti, výskumníci a profesionáli z rôznych oblastí.
 

Všetky tieto informácie, rozhovory, nápady či podnety nám pomôžu poskytovať tú najodbornejšiu a najmodernejšiu pomoc pri všetkých typoch projektov a maximalizovať ich pridanú hodnotu pre spoločnosť a klientov zároveň. Už sa toho nevieme dočkať a tešíme sa na spoluprácu.

Chcete byť aj naďalej v obraze? Sledujte nás.

Michal Candrák

Michal v GRANTEXE pracuje na pozícii projektového manažéra. Na starosti má predovšetkým prípravu žiadostí o dotáciu a aj následnú implementáciu projektu počas realizácie a po realizácii projektu. V EU fondoch pracuje od roku 2012, keď začínal ako finančný manažér pre OPIS na Ministerstve financií SR. V roku 2019 prešiel na Slovenskú agentúru životného prostredia, kde začal pracovať ako projektový manažér. Vo voľnom čase sa venujem rodine, má rad šport, predovšetkým futbal a bicykel, v zime sa rád otužuje.

Súvisiace články

Investičná výzva cielená na poľnohospodárske podniky – fotovoltika a tepelné čerpadlá

Po mnohých investičných výzvach, ktoré boli počas uplynulých rokov poskytnuté poľnohospodárom a potravinárom, sa teraz...

MÁM ZÁJEM O DOTACE

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole




    Scroll to Top